FAQ

  • Jeg mener at have modtaget et uberettiget kontrolgebyr - Hvordan klager jeg?

Mener du at have modtaget et uberettiget kontrolgebyr, har du mulighed for at sende en skriftlig klage. Klager modtages kun skriftligt af hensyn til dokumentation af sagsbehandlingen. Du kan oprette en indsigelse ved at trykke på linket "klik her" Klik her . Når vi modtager din klage og mens den behandles, vil din betaling være sat i bero.

 

Ved at trykke på dette link http://dpmobileparking.dk/support/ finder du information omkring appen DP Mobile Parking.

Du kan henvende dig via mail på kontakt@dinparkering.dk eller telefonisk på 30306493 tryk 2 eller 3

Kontrolgebyret placeres i forruden, men vi kan ikke garantere, at det bliver siddende indtil du er kommet tilbage til bilen. Derfor sender vi altid en påmindelse om betaling, for at gøre dig opmærksom på, at du har fået et kontrolgebyr. Dette er blot en påmindelse, ikke en rykker, og derfor har vi ikke pålagt et rykkergebyr.

Du kan ikke betale når du har sendt en klage. Mens vi behandler din klage sættes din betaling i bero. Du skal heller ikke betale selvom betalingsfristen udløber. Såfremt vi i vores behandling af din klage beslutter at afvise din klage og fastholde kontrolgebyret, får du en ny betalingsfrist.

Hvis det er gjort klart, hvorfor kontrolgebyret er blevet udstedt og, det kan dokumenteres, skal kontrolgebyret stadig betales. Det er ikke relevant for gyldigheden af kontrolgebyret, om bilens fabrikat, farve eller adressen er noteret forkert.

Kontrolgebyret skal betales af føreren af bilen, hvis du ikke giver os oplysninger om hvem du har lånt din bil ud til, er du som ejer af bilen ansvarlig for, at lave en aftale med føreren om hvem af jer der betaler kontrolgebyret.

Har du modtaget et kontrolgebyr på en bil du har solgt før kontrolgebyret er udstedt, skal du sende os skriftlig dokumentation for salget (fx slutseddel eller lign. hvor det fremgår, hvem der har købt bilen og datoen for salget). På baggrund af dokumentationen kan vi rette henvendelse til køber af bilen vedrørende betaling af kontrolgebyret. Hvis vi ikke kan få dokumentationen, hæfter du for betaling af kontrolgebyret.

TOP