Sortiment

MOBIL PARKERING

Mobil betaling er en god og nem måde for dine kunder at betale for deres parkering.

Læs mere: Mobil Parkering

OPMÆRKNING AF P-BÅSE

Vi har det rigtige udstyr til at lave professionelle opmærkninger af dit parkeringsareal, uanset hvad dit behov måtte være, og hvilken type overflade, du ønsker opmærket.

Vi sikrer en skræddersyet løsning med korrekt opmærkning i forbindelse med parkeringspladser til for eksempel kundeparkering - udendørs som indendørs.

Vi har ekspertisen og er naturligvis i stand til at lave andre opmærkninger end standardbåse - vi har stor erfaring med at optegne handicappladser, nummererede pladser osv.

SKILTE OG STANDERE

Vi leverer alle typer godkendte skilte og standere til ethvert formål.

Skilte skal bruges til at informere om særlige forhold og lignende. Ligeledes er der mange situationer, hvor standere kan være brugbare.

Af samme grund har vi et stort udvalg, så vi kan tilbyde dig muligheden for at vælge præcis den løsning, der matcher behovet.

Læs mere: Skillte og standere

VEJBUMP

Mange efterspørger muligheden for såkaldte vejbump med det formål at få billisterne til at sænke farten i et udvalgt område.

Vejbump kan gøre gavn. Eksempler på hvor vejbump er efterspurgte er i forbindelse med skoler, ved shoppingcentre, stilleveje med børn osv.

GÆSTETILLADELSER

Vi sørger nemt for at udstede tilladelseskort og gæstetilladelser i det omfang, du måtte have brug for det. Kontakt os endelig og spørg til de nærmere detaljer. En dygtig og erfaren medarbejder hos DinParkering vil rådgive og guide dig, for derved at opfylde dit behov for udstedelse af det nødvendige antal tilladelser.

BILSPÆRRER

Vil du sætte en effektiv stopper for at uvedkommende parkerer og optager din parkeringsplads?

Til dette formål findes der en effektiv løsning. Løsningen er en såkaldt parkeringsspærrer, der fysisk forhindrer andre biler i at parkere.

Der findes forskellige parkeringspærrere på markedet. Hvilken en type der passer til netop dit behov, finder vi frem til i dialog med dig.
TOP