Ombytning af registreringsnummer

Har din bil fået nyt registreringsnummer? I så fald skal du oplyse os om ændringen via formularen herunder.

Det koster 250 kr. i administrationsgebyr at få foretaget denne ændring. Så snart vi har modtaget din anmodning om ombytning af registreringsnummeret, implementerer vi ændringen i systemet så du ikke risikerer at modtage en parkeringsafgift.

Det er naturligvis vigtigt, at du udfylder alle felter korrekt.

Straks efter du har udfyldt formularen og trykker 'Godkend oplysninger og send', vil du blive bedt om at betale med kreditkort via PayPal.

Ombytningen vil ikke finde sted før vi har registreret betalingen. Alle felter med * skal udfyldes.

Mobil Parkering

Mobil betaling er en god og nem måde for dine kunder at betale for deres parkering.

Opmærkning af P-båse

Vi har det rigtige udstyr til at lave professionelle opmærkninger af dit parkeringsareal, uanset hvad dit behov måtte være, og hvilken type overflade, du ønsker opmærket.

Vi sikrer en skræddersyet løsning med korrekt opmærkning i forbindelse parkeringspladser til for eksempel kundeparkering - udendørs som indendørs.

Vi har ekspertisen og er naturligvis i stand til at lave andre opmærkninger end standardbåse - vi har stor erfaring med at optegne handicappladser, nummererede pladser osv.

Bilspærrer

Vil du sætte en effektiv stopper for at uvedkommende parkerer og optager din parkeringsplads?

Til dette formål findes der en effektiv løsning. Løsningen er en såkaldt parkeringsspærrer, der fysisk forhindrer andre biler i at parkere.

Der findes forskellige parkeringspærrere på markedet. Hvilken en type der passer til netop dit behov, finder vi frem til i dialog med dig.

Vejbump

Mange efterspørger muligheden for såkaldte vejbump med det formål at få billisterne til at sænke farten i et udvalgt område. 

Vejbump kan gøre gavn. Eksempler på hvor vejbump er efterspurgte er i forbindelse med skoler, ved shoppingcentre, stilleveje med børn osv.

 

Skilte og standere

Vi leverer alle typer godkendte skilte og standere til ethvert formål.

Skilte skal bruges til at informere om særlige forhold og lignende. Ligeledes er der mange situationer, hvor standere kan være brugbare.

Af samme grund har vi et stort udvalg, så vi kan tilbyde dig muligheden for at vælge præcis den løsning, der matcher behovet.

Flere artikler...

  1. Gæstetilladelser