Københavns Universitetet Søndre Campus

Som et led i effektivisering af registrering af køretøjer på Søndre Campus er der nu mulighed for studerende, medarbejdere og andre med tilknytning til Københavns Universitet at registrere sig på deres hjemmeside ved brug af nedenstående link https://psw.sc.ku.dk/park/index.php

arvato

I takt med at DinParkering har vokset sig større, er det blevet tid til at give plads til nye kræfter. DinParkering har derfor fået arvato Finance A/S som ny samarbejdspartner pr. den 1. maj 2016.

 

Baggrunden for dette samarbejde, er at vi hos DinParkering ønsker at yde en endnu bedre og personlig service til vores kunder. Derfor har vi i samarbejde med arvato valgt at have åben for telefonisk henvendelse vedr. indsigelser/klager, alle hverdage fra kl. 08:30 - 15:00 på. tlf. 30306493 tast 1.

 

Vi forventer at arvato i høj grad vil være med til at føre DinParkering frem og være en vigtig del i at vores succes kan forsætte, hvilket vi er taknemmelige for.

VB 1968

DinParkering har netop indgået en sponsoraftale med fodboldklubben VB 1968, der støtter godt op om klubben. Sponsoratet bliver synligt på U10, U9, U8 og U7 drengenes spilledragt i den kommende sæson.

Vi ser frem til et godt samarbejde med VB 1968.

Københavns Universitet, Søndre Campus

Københavns Universitet, Søndre Campus har indgået en samarbejdsaftale med DinParkering pr. 1. september 2014 om parkeringsservice og -kontrol af deres parkeringsarealer.

Altid online

 

Online booking, betaling af afgift over nettet og parkering via din mobiltelefon

Ny teknologi hos DinParkering

DinParkering har investeret i den nyeste teknologi for derved at kunne garantere vores samarbejdspartnere højeste registreringssikkerhed og bedst mulig grundlag for sagsbehandling og afregning.

Nyt design af DinParkering.dk

Vi har fået redesignet vores hjemmeside DinParkering.dk.