Jobopslag hos DinParkering A/S

/ / Nyheder

DinParkering A/S søger hele tiden nye kollegaer både til arbejde på fuldtid og deltid. Så har du lyst til at være en del af et godt hold af kollegaer, samt at du kan lide at arbejde udendørs. Så se på nedenstående jobopslag:

Parkeringskontrollør:

I øjeblikket er der åbninger som Parkeringskontrollør både som deltid og fuldtid.
Vi søger personer som er ansvarsbeviste, effektive, mødestabile og som sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde efter gældende forskrifter. Vi ser gerne, at man er god til at kommunikere, samt at man har en positiv tilgang til de daglige opgaver. Det er en forudsætning at man har et kørekort til peronbil, samt at man er godt gående, da der er tale om arbejde udenfor. Arbejdstiderne kan variere fra uge til uge. Vi kalder løbende ind til jobsamtaler, indtil de(n) ledige stilling(er) er besat.

Motiverede ansøgning sendes til kontakt@dinparkering.dk

Telemarketing phoner:

Dinparkering A/S søger i øjeblikket en telemarkering phoner til en deltidsstilling på ca. 18-20 timer ugentligt. Den primære opgave er udgående opkald til nye og eksisterende samarbejdspartnere. I den forbindelse er det en vigtig forudsætning, at du taler flydende dansk, samt er vant til at arbejde via en telefon. Du er ligeledes på brugerniveau i forhold til Microsoft office pakken, og er vant til at søge informationer via internettet. Vi ligger meget vægt på at du er selvkørende, initiativrig og har gåpåmod i forhold til opsøgende arbejde. Erfaring fra tidligere lignende job er ingen forudsætning. Vi kalder løbende ind til jobsamtaler, indtil den bedste kandidat er fundet.

Motiverede ansøgning sendes til kontakt@dinparkering.dk